
The flavour and fragrance of our Traditional Balsamic Vinegar of Modena are the best satisfaction that time can give us and the best heartfelt gift that can be donated.
Augusto C. Malpighi
1885-1972
1885-1972

History of a Vinegar
Since 1850 the family Malpighi looks after and protects an inestimable treasure: almost 3.000 barrels where the real Traditional Balsamic Vinegar of Modena DOP placidly lingers
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Malpighi Products
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La ricetta della scuola di cucina IFSE: Mousse di Ricotta Seirass e Mandorle con il nostro Condimento al Fico e composizione di frutta secca e fresca in diverse consistenze
Siamo lieti di presentare la meravigliosa realizzazione dello chef Riccardo Marello
Mousse di Ricotta Seirass e Mandorle con il nostro Condimento al Fico e composizione di frutta secca e fresca in diverse consistenze.
Grazie a IFSE Culinary Institute che non manca mai di lasciarci letteralmente "a bocca aperta"!
Video a cura di Saverio Pisano
Chestnut flans with balsamic vinegar 30 Travasi
Our 30 Travasi protagonist of the recipe by Oriana Ciracò, Food photography