3.000
BARRELS IN THE ANCIENT ACETAIE
5
GENERATIONS, A SINGLE FAMILY
30.000
VISITORS PER YEAR
65
THE COUNTRIES TO WHICH WE EXPORT
The flavour and fragrance of our Traditional Balsamic Vinegar of Modena are the best satisfaction that time can give us and the best heartfelt gift that can be donated.
Augusto C. Malpighi
1885-1972

History of a Vinegar

Since 1850 the family Malpighi looks after and protects an inestimable treasure: almost 3.000 barrels where the real Traditional Balsamic Vinegar of Modena DOP placidly lingers
Learn more

Malpighi Products

Discover all our products
Esperienze
Esperienze

Experiences

Guided tours, tastings, recipes
News

La ricetta della scuola di cucina IFSE: Mousse di Ricotta Seirass e Mandorle con il nostro Condimento al Fico e composizione di frutta secca e fresca in diverse consistenze

Siamo lieti di presentare la meravigliosa realizzazione dello chef Riccardo Marello 
Mousse di Ricotta Seirass e Mandorle con il nostro Condimento al Fico e composizione di frutta secca e fresca in diverse consistenze. 
Grazie a IFSE Culinary Institute che non manca mai di lasciarci letteralmente "a bocca aperta"! 
Video a cura di Saverio Pisano 

Read

Chestnut flans with balsamic vinegar 30 Travasi

Our 30 Travasi protagonist of the recipe by Oriana Ciracò, Food photography

Read